dimarts, 19 de juny del 2012

Bon dia nins i nines!!! Entram dins la recta final del curs. Com bé ja sabeu, aquesta és la darrera setmana del curs!!! Com tots, aquest curs ens ha passat volant. Feia no-res us rebíem a l'escola i us demanàvem què tal havia anat l'estiu... i ja som a juny!!! Molta sort als que parteixen a l'institut, començau una nova etapa, aprofitau-la i estudiau molt!!! Les vacances són necessàries per tothom (mestres i alumnes). Necessitam un temps per desconectar, per carregar les piles, per prende impuls per poder continuar endavant amb ganes, amb coratge, amb il·lusió... Aprofitau les vacances al màxim: descansau, dormiu, jugau, nedau, feis un poquet de feineta, però sobretot  SIGAU FELIÇOS!!!!! 
BON ESTIU A TOTS I TOTES! Mil besades a tothom!!! Carolina



12 comentaris:

  1. Hola, som na Dolors Beltran Busquets i vos desitj un bon estiu.

    ResponElimina
  2. Ola som N'Oscar i es per que passeu un bon estiu

    ResponElimina
  3. Bon Estiu i fantàstiques vacances!!!





    De part de'n Joan Torrens Morey, no contesteu...

    ResponElimina
  4. hola soc en bernat.
    buen estiu

    ResponElimina
  5. hola soc en francesc i i vos desitg bona estiu

    ADEU



    19-6-12

    ResponElimina
  6. hola som en abel i vos desig bon estiu

    ResponElimina
  7. hola, som en joan guillem. bon estiu

    ResponElimina
  8. hola corolina som na joana maria cladera de costitx m'ho he passat molt bé aquest curs, ets la millor,la més guapa i perfavor segueix amb el teu bloc.Que tenguis bones bones vecances i fins el curs que ve, pasat'ho bé¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. mooooltes gràcies Joana Maria!!! Voltros sou els millors alumnes!!! Bon estiu guapíssíma, passa-t'ho meeeeel! besitooos!

      Elimina
  9. Hola Carolina, som na Paula de l'escolaa de Costitx esper que tu també tenguis un bon estiu i que t`ho passis molt bé fins el septembre. Adeu i molts de bessitos.

    ResponElimina
  10. hyhfrfr5uytyyyyjajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajjajajajaajajjajjajajajajajajajjajajajjajajajajaajajjaaj

    ResponElimina